Šansa za studente i diplomce: Stručna praksa u Rusiji i Kolumbiji - iKragujevac


Vesti

Najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC, organizuje stručnu i volontersku praksu u inostranstvu za studente završnih godina i diplomce. Praksa traje 3 do 6 meseci, a ove sezone omogućen je rad u Rusiji i Kolumbiji.  

Ova organizacija postoji u 120 zemalja, a svojim programima mladima pruža jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Program “Global Talent” kreiran je tako da studentima završnih godina i diplomcima pruža priliku da steknu profesionalno i radno iskustvo. Za učešće u ovom programu, prethodno iskustvo nije neophodno, ali je neophodno odlično poznavanje engleskog jezika.

Praksa se realizuje na univerzitetima, u jezičkim centrima, školama, kampovima i vrtićima, gde se različitim uzrastima predaje engleski jezik. Praksa traje 3 do 6 meseci, a ove sezone omogućen je rad u Rusiji i Kolumbiji.

Bez obzira na ubrzan rast ekonomije, u Rusiji samo 7% stanovništva govori engleski jezik, a više od 76% građana, nije bilo u inostranstvu, a u Kolumbiji, postoji značajan problem dubokog raslojavanja stanovništva i nepismenosti.

Sve o programu “Global Talent”, zainteresovani mogu pronaći na sajtu: www.aiesec.org.rs, ili se direktno prijaviti na: internships.aiesec.org.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu