Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja struje za dan: 30.09.2015.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Male Pčelice-Staro selo i potrošačima u naselju Ždraljica-Rečani.

-Zbog seče rastinja na trasi niskog napona u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Čumić – Crvenac i Filijala. 

-Zbog zamene transformatora u vremenu od 09.30 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Stanovo-Kokovski kraj. 

-Zbog zamene visokonaponskog bloka u vremenu od 09.00 do 13.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul;Ivana Milutinović, deo Kosovske, Mome Stanojlović, Đure Dimitrijević, Bože Kozomarić, Sarajlina, Miodraga Urošević i deo Višnićeve u naselju Pivara. 

-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda Nikšić u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Resnik, Cvetojevac, Novi Milanovac i Petrovac-vikend naselje. 

-Zbog hitnih radova na dalekovodu 2F5 Petrovac u vremenu od 14.00 do 15.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Petrovac, Opornica, Poskurice,Gornje i Donje Grbice,Divostin, Drača, Šljivovac i deo naselja Desimirovac.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova,radovi biće odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu