Novi kontejneri postavljeni u naseljima Aerodrom i Centar - iKragujevac


Vesti

Novi kontejneri, koje je grupa Zastava vozila nedavno obezbedila za potrebe gradjana Kragujevca, radnici Javnog komunalnog preduzeća Čistoća postavili su u naseljima Aerodrom i Centar.

Posle montiranja, radnici Čistoće zamenili su stare, dotrajale kontejnere potpuno novim, sa plastičnim poklopcem i funkcionalnijim sistemom za otvaranje.

Kako je rekao direktor Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća“, Radosav Matić, u mesnoj zajednici Aerodrom postavljeno je 83 kontejnera, i to u Atinskoj, Svetogorskoj, Vladimira Rolovića i u ulici Grada Karare.

Ovaj kvart je u potpunosti opremljen novim metalnim kontejnerima, koji se za razliku od starih, ne otvaraju rukama, već pritiskom noge na papučicu, a potom poklopac automatski zatvara. Svi stari kontejneri su uklonjeni, lokacije dobro očišćene i prema potrebama stanovnika postavljen je dovoljan broj novih. Prvi utisak je pozitivan, gradjani su veoma zadovoljni – kaže Radosav Matić, direktor JKP “Čistoća“.

Ostalih 17 kontejnera, od ukupno 100 koliko je obezbedjeno, radnici JKP “Čistoće“ postavili su u centru Grada, i to u ulicama Branka Radičevića i Save Kovačevića, a lepši izgled dobio je i Trg vojvode Radomira Putnika. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu