Skinite ''iKragujevac'' aplikaciju sa Android marketa - iKragujevac


Vesti

Poštovani Kragujevčani, Šumadinci, od sada na jednom mestu možete saznati sve najnovije informacije vezane za naš grad i Šumadiju! Kako bismo vam omogućili što veću dostupnost informacija, za vas smo - prvi i jedini u Šumadiji pokrenuli aplikaciju informativnog karaktera!

Skini aplikaciju klikom na sliku ispod

Od danas svi korisnici „pametnih“ telefona sa operativnim sistemom Android mogu besplatno da skinu našu aplikaciju.

Instaliranjem iKragujevac aplikacije preko Android marketa ćete u svakom momentu biti u toku sa najaktuelnijim dešavanjima u našem gradu i Šumadiji.

Ukoliko vas zanima vremenska prognoza, u koliko časova polazi vaš autobus, kada igra Radnički, za koliko je sugrađana bogatiji Kragujevac, koja su najnovija dešavanja u gradu ili, pak, želite da nam na najjednostavniji način direktno pošaljete fotografiju za rubriku Sreski špijun - na jedan klik ste od toga!

Skidanje iKragujevac aplikacije je vrlo jednostavno. Potrebno je da u pretraživaču na Android marketu ukucate „iKragujevac“, kliknete na „install“ i program će biti instaliran na vaš uređaj.

Aplikacija zauzima oko 10Mb

Posle toga, klikom na ‘’open’’ pokrećete naslovnu stranu na kojoj se nalaze najnovije i najvažnije vesti iz svih rubrika, kao i nove opcije poput slanja fotografije našem uredništvu.

Za one koji žele da čitaju najnovije informacije koje se postavljaju na sajt postoji poseban taster „najnovije vesti“, koji će hronološki poređati vesti jednu ispod druge.

Aplikacija se ažurira u vremenskom intervalu od jednog časa, te će, ukoliko niste stigli da propratite sve što vas zanima, upravo najznačajnije vesti dana stići na vaš ''pametni'' telefon!

Aplikacija podržava Android 5.0 Lollipop, QHD ekrane (Nexus 6, LG G3, Samsung Galaxy Note 4), a unapređena je i podrška za "full" HD ekrane.

Kada instalirate aplikaciju, očekuje vas i nova naslovna strana sa listom izdvojenih najvažnijih vesti, unapređena strana sa najnovijim člancima, osvežavanje lista vesti i članaka povlačenjem na dole (pull down to refresh), kao i pomenuto slanje fotografije uredništvu direktno sa aplikacije.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu