Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja i ulica - iKragujevac


Vesti

Najava isljučenja za 16.09.2015.

-Zbog seče rastinja i rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Nate Radulović sa okolnim ulicama u naselju Stanovo,naselje Donje Komarice,Resnik-Cerjak i Donja Sabanta-srednja mala.

-Zbog remonta, pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 09.00 do 13.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama Grada Sirena, Save Kovačevića-neparna strana , Vladike Nikolaja Velimirović,Zmaj Jovina,Stevana Sremca, Milivoja Živanović, deo ul.Nikole Pašić. 

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Kopaonička br.11 ulaz 1 , i u Erdeču potrošačima oko škole. 

-Zbog podizanja armirano-betonskih stubova u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Rogojevac, Kutlovo,Veliki Šenj,Dobrača, i Mala Vrbica. 

-Zbog zamene izolatora u vremenu od 09.00 do 12.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Korićani-Drenjak.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova,radovi biće odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu