Studenti, ako želite da pišete, prijavite se na ovaj konkurs! - iKragujevac


Vesti

Omladina JAZAS Novi Sad, u okviru projekta Omladinske novine "Click click boom" otvorila je poziiv za prijem 30 honorarno angažovanih novinara. Konkurs je otvoren do 22. septembra.

Poziv je namenjen studentima i studentkinjama žurnalistike i drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu, koji žele da se bave afirmativnim pisanjem u novinama namenjenim mladima.

Afirmativan nacin pisanja, podrazumeva sagledavanje tema, bitnih za mlade, iz ugla pozitivnih primera u praksi, koji imaju za cilj motivaciju mladih da stvarima u zivotu pristupe na jedan drugaciji, pozitivan, nacin.

Od kandidata se očekuje da imaju motivaciju za izražavanje putem pisane reči, da poznaju engleski jezik, da poznaju rad na računaru MS Office -Word i aktivno koriste internete i društvene mreže, navodi se u pozivu.

Za sve izabrane saradnike biće organizovana obuka u trajanju od 10 dana, koju će realizovati stručnjaci i koja je za kandidate obavezna.

Prijava na konukurs treba da sadrži biografiju, propratno pismo i jednu vest koju je kandidat napisao na afirmativan način, na temu prema ličnom izboru ali koja je usmerena na studente. Vest treba da ima do 300 reči.

Dokumentacija se šalje elektronski, na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U naslovu je potrebno navesti "Prijava za novinara za CCB".

Projekat Omladinske novine "Click click boom" podržalo je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu