Sutra bez struje ostaju mnoga sela, ulice i naselja - iKragujevac


Vesti

Zbog seče rastinja na delu trase dalekovoda i niskog napona u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Resnik, Cvetojevac, Novi Milanovac, Petrovac-Vikend naselje, Donja Sabanta-srednja mala,Šumski raj i Korman ka reci.

-Zbog zamene visokonaponskog bloka u trafostanici u vremenu od 09.00 do 15.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Vašarište ul.Dalmatinska, Prištinska, Kazimira Veljković, Mirka Jovanovića i deo ul.Kralja Milana lV.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 13.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Lazara Mićunović broj 3`.
-Zbog izrade novog kućnog priključka u vremenu od 09.00 do 11.00 sati, doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Kumanovska bb.
-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 11.00 sati, doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu ulice.Gornjomilanovačke i deo naselja Divostin.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova,radovi će biti odloženi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu