UPOZORENJE: Javno stambeno preduzeće šalje opomene pred utuženje - iKragujevac


Vesti

Uz naredni račun za objedinjenu naplatu usluga Javno stambeno preduzeće poslaće dužnicima opomene da isplate dugovanja. Onima koji ne budu izmirile svoje obaveze ili sklopili sporazum o reprogramu, krajem oktobra stići će tužbe.

U skladu sa poslovnom politikom kragujevačko Javno stambeno preduzeće poslaće svojim dužnicima opomene koje će stići uz naredni račun za objedinjenu naplatu usluga.

Opomene se odnose na dugovanja za period novembar 2014, avgust 2015. godine. Građanima i pravnim licima biće ostavljena mogućnost da do polovine oktobra izmire obaveze ili sklope sporazum o reprogramu, dok će onima koji to ne učine krajem tog meseca stići tužbe.

Tužbe se šalju jednom godišnje, kako ne bi došlo do zastarevanja duga. Isplatom obaveze ili zaključenjem sporazuma o reprogramu izbegavaju se visoki troškovi izvršenja.

Za period opominjanja od 10 meseci biće moguće sklopiti reprogram na maksimalno pet meseci, znači da će onaj ko nije u ovom periodu isplatio uopšte svoju obavezu moći da po dve uplatnice složi odjednom da plati.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu