SIN NESTALOG ZLATKA APELUJE: Pomozite mi da pronadjem oca! - iKragujevac


Vesti

Porodica i policija tragaju za Zlatkom Pavlovićem (60), bivšim radnikom "Zastava oružja", koji je nestao pre šest dana. Poslednji put je viđen na Šumaričkom jezeru i postoji sumnja da se utopio. 

Naime, na obali su nađene njegove stvari, pripadnici Žandarmerije su u subotu pretraživali jezero, ali ga nisu pronašli.

Njegov sin Miladin priča da je Zlatko gotovo svakodnevno bio na Šumaričkom jezeru, tu se družio sa prijateljima. U utorak oko podneva ušao je u vodu i poznanicima rekao da ide na suprotnu obalu, da kupi ribu od pecaroša.

- Poslednji put videli su ga na petnaestak metara od obale. Bio je odličan plivač, šta se dalje desilo niko ne zna - zabrinuto priča Miladin.

Dodaje da i u porodici nisu posumnjali da se desilo nešto loše kada nije došao kući jer je ponekad znao da se duže zadrži sa prijateljima. Oni su, međutim, sutradan njegove stvari, majicu, kapu i papuče videli na obali.

- Prijavili smo njegov nestanak u sredu, sami organizovali pretragu šume u okolini jezera, ali ga nismo pronašli. Ronioci Žandarmerije su u subotu tri sata pretraživali jezero na mestu gde je poslednji put viđen i nisu ga pronašli - priča Miladin.

Miladin apeluje na nadležne da pomognu i ponovo organizuju pretragu jezera.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu