Sutra bez struje ostaju mnoge ulice i kompletna sela - iKragujevac


Vesti

Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda i rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Donje Komarice.

-Zbog  niskog napona na mreži u vremenu od 11.00 do 13.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Male Pčelice kod porte.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Milana Raketića i Marka Zagorca.
-Zbog podizanja armirano-betonskih stubova dana u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Sobovica – Vikend naselje.
-Zbog hitnog podizanja armirano-betonskog stuba u vremenu od 11.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima na teritoriji Stragara, u naselju Masloševo, Vlakči, Ramaći, Kamenici, Maloj Vrbici, Kotraži, Ljubičevcu i Koletini.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu