KG: U ponedeljak bez struje mnoga naselja, sela i ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za ponedeljak, 31.08.2015. Ogranak Elektrošumadija Kragujevac:

  • Zbog podizanja i premontiravanja stubova u vremenu od 09:00 do 14:00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Trebevićska i Miloša Erčevića, u naselju Stragari i u delu naselja Sobovica – vikend naselje.
  • Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 09:00 do 14:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stragari, u naselju Ramaća, Ugljarevac i Kamenica.
  • Zbog izrade kablovske spojnice u vremenu od 08:30 do 12:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Kralja Milana IV od broja 24 od broja 40.
  • Zbog priključivanja nove trafostanice i novog niskonaponskog izvoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Atinska i Svetogorska i u naselju Cerovac oko škole.
  • Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09:00 do 14:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naslju Grošnica – Donje polje i Ćava – Veliko polje. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu