NEVEROVATNO: Pokušala da zapali bivšeg dečka i njegovu devojku, potom se predala policiji - iKragujevac


Vesti

Slađana L. iz Smederevske Palanke koja je juče pokušala da zapali svog bivšeg dečka Zorana M. (45) i njegovu devojku dok su bili u njegovom automobilu, potom se predala policiji u Aranđelovcu.

Slađana L.(39) je osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti. Slađana je danima pratila bivšeg dečka Zorana. Kad je sa devojkom u ranim jutarnjim satima parkirao svoj "mercedes" u šumarku pored starog puta za Topolu, ona se "jugom" u punoj brzini zaletela u njih. Zatim polila benzinom Zoranov "mercedes", zapalila ga i pobegla. Zoran i njegova devojska su nekako uspeli da se izvuku iz automobila i da se spasu.

Inače, deo puta kod groblja Risovača, prema Topoli, gde se odigrao napad, poznat je ljudima iz ovog dela Srbije kao "ljubavni put", jer se na tom mestu okuplja mnoštvo parova.

Slađanin i Zoranov poznanik ispričao je za Informer da su njih dvoje bili donedavno u dugogodišnjoj vezi.

"Zoran ju je ostavio, ali Slađana jednostavno nije mogla da se pomiri sa tim. Dugo ga je uhodila, pretila mu…Pretpostavlja se da ga je pratila i u noći između nedelje i ponedeljka. Očigledno da je želela da ih zapali jer je imala pri sebi kanticu sa benzinom, i samo je čekala priliku. Umalo ih je žive spalila. Ne znam gde je sada" rekao je poznanik bivšeg para za Informer.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu