KG: SKANDAL! Verko ostavio 12 miliona dinara duga za đačku kuhinju! - iKragujevac


Vesti

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić, komentarisao je izjave Veroljuba Stevanovića sa konferencije za novinare Odborničke grupe Zajedno za Šumadiju koja se održala tokom jučerašnjeg dana. 

 Na jučerašnjoj konferenciji Stevanović je tvrdnje o zloupotrebama nazvao „podnmetanjem''.


Komentar gradonačelnika Nikolića bila je konstatacija da je ,,Gospodin Stevanović kao i uvek veoma kontradiktoran u svojim izjavama”. Pored toga, gradonačelnik smatra da nema potrebe za takvim reakcijama ukoliko ne postoji osnov za bilo kakvu krivičnu prijavu.
Prvi čovek grada Kragujevca postavio je pitanje: ,,Zbog čega njegovi drugari iz beogradskih tabloida dva dana nakon toga počinju hajku na mene i moju porodicu? Oni mogu da se bave i mojim radom i mojom famoznom imovinom i mojom porodicom koliko god hoće, ali to mene neće sprečiti da gde god otkrijem nepravilnost, reagujem onako kako mora da reaguje onaj koji brine o imovini i finansijama grada. Kada je moral u pitanju, na koji se on toliko poziva, ja nemam šta da raspravljam sa čovekom koji je ostao dužan 12 miliona dinara Crvenom krstu za đačku kuhinju. Nema tu previše komentara.”
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu