KG: Sutra bez struje mnoge ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja struje 20.08.2015. Ogranak Elektrošumadija Kragujevac:

  • Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08:30 do 13:30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Atinska broj 14.
  • Zbog remonta trafostanice u vremenu od 07:30 do 13:30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici 1. šumadijske brigade, Miodraga Miljkovića, Đenerala Terzibašića, Krste Sretenovića, Ljubićska i Spasenije Cane Babović.
  • Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 07:00 do 13:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Maršić kod škole i Marino brdo.
  • Zbog premontiravanja stubova u vremenu od 09:00 do 13:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Ramaća – Potočari.
  • Zbog ugradnje visokonaponskog bloka u vremenu od 07:00 do 14:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Koste Abrašević, Sinđelićeva, Bogoljuba Krgovića, Vite Janjića, Sterijina, Kajmakčalanska, Crnogorska i Mokranjčeva. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu