Family Shopping Fest u Šoping centru Kragujevac Plaza - iKragujevac


Vesti

Neverovatni popusti, radionice za decu, takmičenja i brojne zabavne aktivnosti očekuju vas u Šoping centru Kragujevac Plaza 29. i 30. avgusta.

Najmlađi će moći da razvijaju svoju kreativnost u brojnim radionicama, očekuje ih i dečja modna revija kao i kviz znanja.
Pripadnice lepšeg pola će imati priliku da se ulepšaju u beauty korneru i da otkriju šta im zvezde poručuju u astro kutku, dok će se muškarci oprobati u takmičenjima u kuglanju i stonom fudbalu.
Oba dana vikenda u popodnevnim časovima za dobro raspoloženje biće zadužen DJ, dok će u subotu od 20h  Nevena Božović održati koncert besplatan za sve posetioce.
Tokom Family Shopping Fest-a posetioci će moći da učestvuju u šoping igrici, preko 1.000 poklona očekuje najbrže posetioce koji u centralni hol donesu račun u vrednosti od preko 1.000 dinara iz bilo koje radnje Šoping centra Kragujevac Plaza (subota i nedelja od 15h).
Oba dana vikenda program će trajati od 10 do 22 časa, a sve aktivnosti su besplatne.
Posetite Šoping centar Kragujevac Plaza sa svojom porodicom, zabavite se uz brojne aktivnosti, iskoristite neverovatne popuste i pripremite za novu škosku godinu i posao.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu