EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Kamere snimile gaženje policajca u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Policajac V.P. star 42 godine povređen je sinoć kada je pukušao radi rutinske kontrole da zaustavi vozilo starnih tablica. Incident se dogodio u ulici 27. Marta u Kragujevcu, oko 21:45 sati.

Patrola MUP-a, koja se vozila u „marici“, primetila je automobil starnih tablca kako se kreće iz jedne u drugu traku. Kada je policajac pokušao da ga zaustavi proveri njegove podatke, vozač je prvo ukočio, a zatim dao gas. Tada je policajca udario u predelu potkolenice, zbog čega je ovaj pao na haubu, i tek nakon desetak metara bio zbačen na kolovoz.

Vozač je pobegao, a policajac je zbrinut u KC Kragujevac, sa povredama potkolenice i nagnječenjem rebara. Vozač mercedesa švajcarskih registarskih oznaka je dao gas, pregazio policajca i pobegao u pravcu ulice Kneza Mihaila.

Policija traga za vozačem koji je policijskom službeniku naneo lakše telesne povrede, a za sada se zna da je „mercedes“ bio tamne boje, da ima po dva auspuha sa leve i desne strane, i da je novije proizvodnje. Na registaskoj tablici je prva slovna oznaka „S“, dok s prva dva broja jedinice.

Dramatičan trenutak udara policajca zabeležile su i sigurnosne kamere na jednoj instituciji preko puta mesta događaja. Policija očekuje da joj ovaj snimak pomogne u identifikaciji vozača koga tužilac tereti za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Izvor: blic

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu