KG: Sutra bez struje mnoga naselja i ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja elekrtične energije za 13.08.2015.god. Ogranak Elektrošumadija Kragujevac:

  • Zbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 08:30 do 10:30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama Šarla Lubrija, Braće Petković, Kneza Danila, Sretenjskog ustava i deo ulice Kneza Mihaila.
  • Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 07:00 do 13:00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Dulene i Dobroselica i u ulicama Ohridska i Dragoga Barjaktarevića.
  • Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08:30 do 13:30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Atinska broj 10.
  • Zbog izrade visokonaponskog prevoda u vremenu od 07:00 do 15:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima Sobovica, Vojinovac i Cerovac – oko starog mlina i skladišta.
  • Zbog zamene prekidača visokog napona dana u vremenu od 09:00 do 12:00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Čumić – zaseoci Panjevac, Limovac, Cigani, Vrbovac i Crvenac.
  • Zbog zamene ankera i premontiravanja stubova u vremenu od 07:00 do 13:00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Liparska kosa i Milovana Marjanovića.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu