BAZENI U KRAGUJEVCU: Danas besplatni časovi ronjenja! - iKragujevac


Vesti

Ronilački klub "Kraguj" danas organizuje "Otvoreni ronilački dan" na gradskim bazenima.

Kako bi ovaj sport približli većem broju Kragujevčana, instruktori i ronioci ovog ronilačkog kluba su zainteresovanim gradjanima pružili priliku da potpuno besplatno probaju kompletnu ronilačku opremu i upoznaju se sa osnovama ronjenja.

Na ovaj način, iskusni ronioci žele da prenesu svoje znanje i ljubav prema podvodnim aktivnostima deci i mladima, ali i svim ostalim gradjanima koji žele da isprobaju kompletnu ronilačku opremu.

Prilkom zaranjanja na dubinu od skoro pet metara, gradjani koji budu koristili ronilačku premu, osetiće promenu pritiska, koja se dešava na velikim dubinama, odnosno kako ljudsko telo reaguje pod vodom.

Pošto je ronjenje potpuno bezbedno i kako ne postoji gornja starosna granica, u čarima bestežinskog stanju mogu da uživaju i stariji gradjani, bez ikakvih posledica po zdravlje, kažu u klubu Kraguj.

Besplatni časovi ronjenja za zainteresovane gradjani biće organizovani na otvorenim bazenima od 11 do 17 sati, a podrazumeva se nadzor instruktora pri zaranjanju svakog sugradjanina koji bude želeo da se oproba u ovom sportu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu