KG: Karte za Šumadija Fest od danas u prodaji - iKragujevac


Vesti

Šumadija Fest, peti po redu, ove godine će za razliku od prethodnih biti održan 9. i 10. oktobra u Hali Jezero.

Ove godine Šumadija Fest prvi put organizujemo u zatvorenom prostoru, zato što smo ranijih godina imali neprijatnih iskustava sa lošim vremenskim uslovima, a vreme održavanja pomerili smo za mesec i po dana kasnije jer u avgustu kada je festival održavan ranije, već ima dosta zakazanih muzičkih festivala, a i oktobar je mesec kada u naš univerzitetski grad dolazi dosta studenata, pa smo želeli da iskoristimo i njihovo prisustvo, kaže Bojan Vlašković, osnivač Šumadija festa.

Podršku organizaciji i ovogodišnjeg Šumadija Festa dao je i grad Kragujevac.

Na Šumadija festu do sada je nastpuilo oko 150 izvođača, a želeći da Kragujevac zadrži epitet rok kolevke, muzički urednik festivala Lazar Lazarević, najavio je nastup legendarne grupe Parni Valjak koja ove godine obeležava 40 godina postojanja i koji će prirediti koncert u potpuno novom aranžmanu. Festival će otvoriti nastup benda ZAA, zatim Bad Copy, Who See iz Crne Gore, a kako bi očuvali kvalitet i posetiocima ponudili širok spektar muzičkih pravaca ove godine će na Šumadija festu nastupiti Dejan Petrović Big Bend koji je nastupao u svim svetskim metropolima i čiji muzički opus predstavlja kombinaciju modernog i etno zvuka.

Do početka festivala, organizatori najavljuju još muzičkih iznenadjenja kao i propratne sportske manifestacije.

Paket ulaznica za dvodnevni festival po promotivnoj ceni od 800 dinara za oba dana u prodaji je od sutra 5. avgusta, a može se kupiti u Kragujevcu u kafeu Nemam Ve De, Turističkom informativnom centru i Arena fun factory, u radnjama Win Win na čitavoj teritorji Srbije ili rezervisati na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs.

U prodaju će kako kažu organizatori biti pušteno 1000 paket ulaznica po promotivnoj ceni i prodavaće se dok traju zalihe.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu