Letnji kurs engleskog jezika u Kancelariji za mlade Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Kancelarija za mlade Kragujevca u saradnji sa školom stranih jezika "Vrabac" danas je otpočela letnji kurs poslovnog engleskog jezika za mlade, članove studentskih i drugih udruženja mladih sa teritorije grada.

Ukupno 20 polaznika imaće priliku da usavrši svoje znanje engleskog tokom dvonedeljnog ubrzanog kursa posebno kreiranog i prilagođenog potrebama mladih ljudi.

Danas je obavljeno testiranje nivoa znanja engleskog jeika zainteresovanih kandidata, nakon čega će biti odabrani polaznici koji će besplatno pohađati kurs do 17. avgusta.

"Izuzetno je važno poznavanje poslovnog engleskog jezika pre svega za mlade koji su u okviru svojih udruženja i organizacija zaduženi za pisanje projekata, koji će kasnije uticati na grad i dovesti puno stranaca u grad, kao što je to bio slučaj u mesecu julu. Najbitnije da su mladi prepoznali ovu saradnju sa školom "Vrabac" kao jednu izuzetno dobru aktivnost koja im može koristiti da usavrše svoja znanja i veštine", rekla je Nataša Jovanović Nakić, koordinator Kancelarije za mlade.

Kancelarija za mlade će i u narednom periodu nastojati da obezbedi besplatne obuke za mlade koji žele da unaprede svoja neformalna znanja i veštite.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu