“Parni valjak” na “Šumadija Festu” - iKragujevac


Vesti

Peti po redu “Šumadija Fest” održaće se ove godine 9. i 10. oktobra u Hali “Jezero”, tako da uživanje u dobroj muzici, neće zavisiti od vremenskog faktora kiše i nevremena, koje je prethodnih godina donelo mnoge komplikacije organizatorima. 

Na prvoj ovogodišnjoj medijskoj promociji, koja se održava  utorak, u 12 časova, u Svečanoj sali Skupštine grada, biće objavljen proširen, ali ne i konačan spisak izvođača.

Mnoge Kragujevčane će svakako obradovati gostovanje poznatog benda “Parni valjak”, jer je raspon generacija, koje su rasle uz njihovu muziku veoma veliki.

Nastupom u Hali “Jezero”, na petom “Šumadija Festu”, 9. oktobra, ovi legendarni rokeri, proslaviće 40 godina postojanja ovog benda. 

Prvi Šumadija Fest je održan 27.avgusta 2011.godine, i od osnivanja je nastupilo preko 200 imena iz zemlje i inostranstva među kojima su bili “Istok iza”, “Sunshine”, “YU GRUPA”, “Sevdah Baby”, “ČBS”, “Zabranjeno Pušenje”, “Orthodox Celts”, “TDI Crew”, “Makao band”, “S.A.R.S.”, “Who See”, “Bad Copy”, “Van Gogh”, “Geo Da Silva” iz Rumunije, Tom Novy iz Nemačke, “Riot 87”, “Prti Bee Gee”, “Škabo i Žobla”, “Partibrejkers”, “Bang La Decks” iz Grčke” i mnogi drugi. Festival je naišao na dobar odziv publike i za četiri godine okupio je preko 35 000 posetilaca, iz celog regiona, koji su boravili u gradu po nekoliko dana.

izvor: Gto Kragujevac

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu