Gradonačelnik Kragujevca: Naš grad je opljačkan! - iKragujevac


Vesti

Gostujući u emisiji " U fokusu" na RTK , Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca izjavio je da je Kragujevac opljačkan!

Govoreći o mnogim pitanjima koja su bitna za funkcionisanje grada , gradonačelnik Nikolić je ukazao na činjenicu da gde god je mogla bivša vlast je nalazila načine da pljačka grad , konstatovavši da je “naš grad opljačkan”.

Ne želeći da na sebe preuzme ulogu istražnog organa, Nikolić je izjavio da on neće dozvoliti da se u fiokama čuvaju dokumenti koji ukazuju na kriminalne radnje jer ne želi da nikome bude saučesnik u prikrivanju krivičnog dela te da će svaki takav dokument biti predat nadležnim organima.

Gradonačelnik Nikolić je istakao da postavljenjem novih direktora na čelo institucija koje su pod ingerencijom grada želi da ih stavi na zdrave noge što će za posledicu imati više posla za zaposlene i redovne zarade.

Komentarišući stanje u sportu , gradonačelnik je konstatovao da je sport uništen zahvaljujući onima koji su kragujevačke klubove koristili kao sredstvo za izvlačenje novca iz gradske kase te da zbog toga ne treba da čudi što su vaterpolo, košarkaški i fudbalski klub sada tu gde jesu.

Nikolić se na kratko osvrnuo i na situaciju u FK Radnički , rekavši da grad planira da uloži odgovarajuća sredstva u renoviranje stadiona “Čika Dača” i pomoćnog terena kao i da će pomoći oko pronalaženja strateškog partnera za ovaj klub.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu