KG: Sutra bez struje mnoge ulice i naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja struje za 30.07.2015.god. Ogranak Elektrošumadija Kragujevac:

  • Zbog pregleda prateće opreme trafostanice u vremenu od 08.30 do 13.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Grošnica, u ulici Miluna Grujovića i oko rezervoara u naselju Ćava i u delu naselja Grošnica oko PTT garaže.
  • Zbog remonta trafostanica u vremenu od 06.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama Crvenog krsta, Zmaj Jovina, Prvog maja, Milovana Gušića, Jovana Cvijića, Episkopa Save, Svetozara Markovića, Stevana Sremca, Save Badnjevca i Grada Sirena, Beogradska, Katarine Bogdanovića, Avalska,  Fruškogorska, Balkanska i okolnim ulicama.
  • Zbog seče rastinja na trasi niskog napona u vremenu od 08.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Korićani u ulicama Miloša Markovića, Kraljevačkog bataljona, Koste Stamenkovića i okolnim ulicama. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu