PRITUŽBA PA BATINE: Vozač autobusa pretukao penzionera!? - iKragujevac


Vesti

Nema Kragujevčanina koji je ostao ravnodušan na priče koje kruže našim gradom a na temu- vozač autobusa pretukao penzionera. Više je verzija ovog dogadjaja a istina je samo jedna. Ipak, pouzdan izvor je za iKragujevac ispričao šta se zapravo dogodilo. 

Dobro je poznata ''ljubaznost'' vozača i konduktera svima koji iole koriste gradski prevoz- čast izuzecima.

Isto tako, svi koji redovno putuju ovim prevoznim sredstvom su svedoci toga da im je bar jednom u životu autobus ''pobegao ispred nosa'' i da čak, s obzirom na to da su u obavezi da stanu na svakom stajalištu, često to i ne ispoštuju.

Upravo to se dogodilo jednom našem sugrađaninu, vremešnom penzioneru, u njegovoj osamdesetoj godini!

Da ne bude lenj, a s obzirom na to da je sugrađanin, prema navodima, često viđao istog vozača kako prođe pored putnika na stanici bez zaustavljanja, on se na to požalio direktoru firme za koju pomenuti vozi, a u pitanju je prevoznik ''Lasta'', ukazavši mu na ponašanje vozača.

Opravdana primedba se, zasigurno, nije dopala vozaču ''Laste'' te je, prema našem izvoru, rešio da se obračuna sa dekom i to na jako surov način!

Očigledno je to da je vozaču dojavljeno da je pristigla pritužba na njegov račun, i ko je u pitanju, te, kada se deka iskrcao iz autobusa na seoskom putu, pomenuti vozač je privatnim automobilom dojurio do tog mesta i pretukao ga, prema navodima i fotografijama koje ovih dana kruže internetom.

S obzirom na to da deka ima šezdesetak kilograma a da je vozač, kako kaže naš izvor, znatno krupniji od njega, te fotografije izazivaju i bes i žaljenje u svakom od nas ko ih vidi.

Mi ih, iz poštovanja prema pretučenom gospodinu nećemo objaviti, uz nadu da će bar materijalno moći da nadoknadi štetu i nadu da ovakve stvari neće postati praksa. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu