Kragujevac: Završen turnir u malom fudbalu za zaposlene u FCA Srbija - iKragujevac


Vesti

U finalu turnira u malom fudbalu u Kragujevcu, u organizaciji kompanije FCA Srbija, pobedila je ekipa Karoserije, koja je tom prilikom osvojila vikend u Vrnjačkoj banji za ceo tim. Drugo mesto pripalo je Montaži, dok je treće mesto zauzela ekipa Sigit.

Na turniru su, osim zaposlenih u kompaniji FCA Srbija, učestvovale i ekipe FCA Services, Magneti Marelli, MM Automotive, JCMM, SIGIT, PMC and Johnson Control podeljene u 32 tima.

"Čestitam pobedničkom timu na osvojenoj nagradi, zahvaljujem svim učesnicima turnira i naglasio bih da je najveća vrednost ovog takmičenja, kao i drugih sportskih aktivnosti koje organizuje FCA Srbija, druženje i održavanje osećaja zajedništva", rekao je g. Frančesko Ćanća (Francesco Ciancia), direktor fabrike FCA Srbija.

Turnir u malom fudbalu samo je jedna u nizu sportskih aktivnosti koje kompanija FCA Srbija sprovodi i podržava radi osnaživanja timskog duha i poboljšanja međusobne poslovne saradnje. Osim turnira u malom fudbalu, kompanija redovno organizuje i turnire u basketu, kao i druge rekreativne aktivnosti za zaposlene.

FCA je prepoznatljiv, ne samo u okviru globalne automobilske industrije, među kompanijama koje visoko vrednuju svoje ljude kao jednu od svojih najvećih snaga i prednosti. Od samog svog formiranja u Srbiji, kompanija FCA Srbija se trudi da bude dobar član zajednice u kojoj posluje. Zbog toga je kompanija FCA Srbija pokretala i nastaviće da pokreće brojne društveno odgovorne projekte i akcije u korist građana Kragujevca, Šumadije i Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu