Kragujevčanin terao ženu da se obesi dok on gleda - iKragujevac


Vesti

Kragujevačka policija uhapsila je G.Z. (43) zbog nasilja u porodici.

G.Z. je gotovo svakodnevno i fizički i psihički zlostavljao osam godina mlađu suprugu. Slučaj je otkriven krajem prošle nedelje, kada je završila u bolnici.

- Stalno ju je tukao, međutim, ona se plašila i za sebe i za njihovo sedmogodišnje dete i izbegavala da ga prijavi policiji. Traume koje je doživela krajem prošle nedelje postoje samo u filmovima. Bila je u njihovom stanu. Srećom, pa njihovo dete nije bilo tu, jer je G.Z. došao pijan. Čim je video, počeo je da je maltretira i vređa nazivajući je kurvom i svakakvim pogrdnim imenima. To mu nije bilo dovoljno. Počeo je da je tera da se obesi! Vikao je na nju, primoravao je na samoubistvo i govorio joj da hoće da gleda kako umire! Kada je nesrećnica rekla da to neće učiniti,krvnički ju je pretukao rukama i nogama po glavi i telu, dok je ona ležala na podu sobe - priča za "Alo" naš sugrađanin i dodaje da njenom košmaru, nažalost, ni tu nije bio kragj, jer joj je muž zapretio da neće doživeti naredni dan pošto će je zaklati!

Slučaj je otkriven kada se supruga G.Z. javila lekarima zbog bolova koje je trpela nakon što je pretučena. Odmah je pozvana policija.

Čim je policija obaveštena o ovom slučaju, patrola je upućena u stan G.Z. kako bi privela nasilnika. Međutim, on nije bio u stanu, a policiji se sam predao tek nakon vikenda, kada se pojavio u policijskoj stanici u pratnji svog advokata.

Izvor: Alo 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu