Zabavno edukativna manifestacija za decu zaposlenih u Fiat-u - iKragujevac


Vesti

Kompanija FCA Srbija, već treću godinu zaredom, organizuje manifestaciju „Leto u FCA Srbija“ sa raznovrsnim sadržajima za edukaciju i zabavu najmlađih, namenjenu deci zaposlenih.

„Leto u FCA Srbija“ je počelo u ponedeljak, 22. juna, i trajaće pet nedelja, do 25. jula. Očekuje se da će u ovoj zabavno-edukativnoj manifestaciji učestvovati između 450 i 500 dece zaposlenih, uzrasta od 5 do 11 godina.

„Izuzetno nas raduje što i ovog leta, sada već tradicionalno, organizujemo manifestaciju „Leto u FCA Srbija“, u okviru koje će deca naših zaposlenih imati priliku da se lepo zabave i mnogo toga novog i korisnog nauče. Za najmlađe članove FCA porodice pripremili smo zanimljiv i raznovrsan program, koji će doprineti da provedu nezaboravne letnje dane u prijatnom okruženju,“ rekao je Frančesko Ćanća, direktor fabrike FCA Srbija.

 

U okviru projekta „Leto u FCA Srbija“ za decu zaposlenih u kragujevačkoj fabrici biće organizovane zanimljive zabavno-edukativne aktivnosti, poput kreativnih i dramskih radionica, časova engleskog jezika i plesa, kao i predavanja o zaštiti životne sredine i proizvodnji automobila. Osim toga, najmlađi će imati priliku da učestvuju u različitim sportskim aktivnostima (fudbal, odbojka), ali i da uživaju u pozorišnim predstavama i zabave se u društvu klovnova i mađioničara.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu