KG: Postavljen „ležeći” policajac u Atinskoj ulici (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Služba horizontalne, vertikalne i svetlosne signalizacije Javno komunalnog preduzeća "Parking servis Kragujevac"  je počela juče da vrši ugradnju ležećih policajaca i prateće vertikalne signalizacije.

U kragujevačkom naselju Aerodrom, u neposrednoj blizini škole "Mirko Jovanović" i obdaništa ispred pešačkog prelaza u ulici Atinskoj juče je postavljen "ležeći» policajac".
U cilju povećanja nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove grada Kragujevca je u okviru svojih nadležnosti, ovu odluku donela postupajući po zahtevu građana Mesne zajednice Aerodrom.
Bez obzira na to što nema formirano telo za kordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja, lokalna samouprava grada Kragujevca u saradnji sa drugim nadležnim organima, kontinuirano sprovodi mere u cilju povećanja bezbednosti saobraćaja, jer je veoma važno uspostavljanje jednog stabilnog i efikasnog sistema upravljanja saobraćajem u gradu, kaže Ilić.
JKP "Parking servis", koje obavlja poslove postavljanja horizontalne, vertikalne i svetleće signalizacije, danas će ukoliko to vremenski uslovi dozvole, postaviti još "dva ležeća" policajca u ulici Belodrimskoj, takodje u naselju Aerodrom.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu