AIESEC organizuje radionicu "Tech to education" u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Radionica "Teach to educate" se organizuje sa ciljem kako bi se studenti bolje upoznali sa programom Global Talent praksi u oblasti edukacije, kao i da bi naučili kako da se snađu prilikom osmišljavanja školskog časa u zavisnosti od uzrasta dece.

Radionicu će drzati profesor engleskog jezika na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu, Milan Milanović. Sastojaće se iz tri dela, osmišljavanja časa po grupama u zavisnosti od uzrasta dece, debate o praksama u zemlji i inostranstvu, i intervjua za Global Talent praksu.

Onaj student koji se najbolje pokaze, i bude najbolji u sva tri dela ove radionice dobiće kao nagradu besplatnu Global Talent praksu u oblasti edukacije, a pobednika će odabrati profesor Milan Milanović.

Radionica Teach to educate, održaće se na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, 24. juna 2015. godine sa početkom od 17h. Broj učesnika je ograničen, a studenti se mogu prijaviti na sledećem linku.

Global Talent program internacionalnih praksi pruža mogućnost da teorijska znanja stečena na fakultetu primenite na inostranom tržištu i tako se diferencirate na tržištu rada. Kroz ovakvu vrstu prakse ujedno usavršavate strani jezik, dobijate široko razumevanje poslovanja u inostranstvu i osamostaljujete se kroz život u drugačijoj sredini i kulturi.

Učešćem u Global Talent programu imaćete priliku da profesionalno razvijajući lične veštine pozitivno utičete na rešavanje jednog od najvećih izazova današnjice, a to je kreiranje novog i boljeg obrazovnog sistema. Ovo je prilika da kroz jedinstveno iskustvo teoriju sa studija primenite u praksi, time usavršavajući veštine predavanja i strani jezik, usvajajući nove metode rada u obrazovanju, šireći svoju međunarodnu mrežu kontakata, a sve to kroz usvajanje globalne perspektive na svet.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu