KG: Zašto svaki Kragujevčanin duguje 240 evra!? - iKragujevac


Vesti

Da je stanje u gradu jako teško kada su finansije u pitanju znalo se i pre par meseci kada je nova koalicija sa Radomirom Nikolićem na čelu preuzela lokalnu samoupravu. Ono što do do sada nismo znali je koliko je bivši gradonačelnik Stevanović zadužio svakog Kragujevčanina.

Obaveze po završnom računu za 2014. godinu kada je grad Kragujevac u pitanju iznose 5,3 milijardi dinara . Dugovanje koje predstavlja ozbiljan teret za normalno funkcionisanje grada veličine Beograda a kamoli našeg grada.

Ukoliko bismo ovo zaduženje podelili sa brojem građana grada Kragujevca kojih ima oko 185.000 dobili bismo rešenje da je svaki Kragujevčanin zadužen za 240 evra.

Stevanović i ljudi iz stranke koju vodi na ove navode odgovaraju da su oni izgradili zatvoren bazen i zgradu Hitne pomoći.

Na kraju, nameće se pitanje da li je ispravno da vam neko „iz džepa“ uzme 240 evra a da vas i ne pita da li se vi slažete da taj, vaš novac- uloži u izgradnju određenih objekata. 

Da li je ispoštovana zakonska procedura prilikom izgradnje pomenutih objekta i kako neko , ma ko to bio, pa i bivši gradonačelnik Stevanović može da se hvali da je jedini on zaslužan za izgradnju gore pomenutih objekata za koje je novac ustvari „dao“ svaki Kragujevčanin? 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu