JKP Gradska groblja i JSP Kragujevac: Konkurs za imenovanje direktora - iKragujevac


Vesti

Komisija za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac na sednici održanoj 10. juna donela je Odluku o načinu i postupku imenovanja direktora i sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javno komunalnog preduzeća Gradska groblja i Javno stambenog preduzeća objavljenom u Službenom glasniku RS, a rok za podnošenje prijava je u toku i trajaće do 17. jula – rekao je na konferenciji za novinare Dejan Nešić, predsednik Komisije za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac. 

Na konferenciji je bilo reči o tome koja lica imaju pravo učešća na javnom konkursu, koje uslove kandidati treba da ispunjavaju i koju dokumentaciju da prilože da bi prijava bila važeća..

Posao Komisije za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac će utvrditi koje su prijave uredne, izvršiti proveru i ocenu poznavanja sistema lokalne samouprave kandidata, poznavanje sistema fumkcionisanja javnih i javno komunalnih preduzeća u skladu sa zakonom o preduzećima, proveravenje kandidata testom opšte kulture, elokventnosti – dodao je Andrija Ilić, član Komisije.

Prijavu sa kompletnom dokumentacijom i dokazima o ispunjavanju uslova propisanih konkursom, kandidati dostavljaju Komisiji za imenovanje direktora lično u prijemnoj kacelariji zgrade Grada ili putem pošte.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu