Zaposlenje za više desetina novih radnika u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Preduzeće "Milanović inženjering" iz Kragujevca zvanično je najavilo izgradnju još jednog proizvodnog pogona, u kojem će biti otvoreno više desetina novih radnih mesta.

U skladu sa dugoročnim planovima, koji podrazumevaju i ugovore o novim višegodišnjim poslovima sa strateškim partnerima, naša firma će ove godine u Kragujevcu da izgradi još jedan proizvodni pogon, koji će se prostirati na više od 10.000 kvadratnih metara, i u kojem će posao dobiti više desetina radnika - kaže direktor "Milanović inženjeringa" Goran Đorđević, naglašavajući da ta kragujevačka kompanija sa inostranim partnerima ulazi u velike i ozbiljne poslove.

Kompanija "Milanović inženjering" osnovana je pre 15 godina i u početku se bavila samo inženjerskim poslovima, dok danas, u pogonu površine 7.500 kvadratnih metara, ima sopstvenu proizvodnju i zapošljava blizu 200 radnika.

"Milanović inženjering" proizvodi delove karoserije vagona za nemački "Simens", koji je jedna od četiri vodeće industrije šinskih vozila u svetu. Istovremeno, projektuje i izrađuje postrojenja u oblasti tretmana voda za prehrambenu industriju, toplovodne sisteme i pijaće vode za stanovništvo. Više od 90 odsto ovih proizvoda izvozi se u zemlje Evropske unije, SAD i Rusiju..

danas.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu