Studentska letnja stručna praksa, prijave do 19.juna - iKragujevac


Vesti

Univerzitet u Kragujevcu će i ovog leta sprovesti programe Studentske letnje stručne prakse za studente završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija. Studenti mogu konkurisati za tri programa Studentske letnje stručne prakse i to u: 

- Ustanovama čiji je osnivač grad Kragujevac,
- Organizacionim jedinicama Kliničkog centra Kragujevac i
- Centrima Instituta za javno zdravlje Kragujevac

Praksa će biti realizovana u dva ciklusa:

1. 01-31. jul 2015. godine
2. 01-31. avgust 2015. godine

Potrebna dokumenta za prijavu:

1. Prijavni formular (u prilogu Konkursa)
2. CV na srpskom jeziku
3. Motivaciono pismo
4. Potvrda sa fakulteta da je student/studentkinja upisan/a u završnu godinu studija osnovnih akademskih, integrisanih akademskih studija i master akademskih studija. U potvrdi mora biti navedena prosečna ocena ostvarena u toku studija, dosadašnje trajanje studija, kao i broj prenetih ispita.

Kandidati koji ispunjavaju navedene uslove mogu poslati dokumentaciju do 19. juna 2015. godine (do 16 časova) na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (sa napomenom: prijava za letnju praksu UniKG i Grad Kragujevac; prijava za letnju praksu u Kliničkom Centru; prijava za letnju praksu na Institutu), ili je doneti lično u Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu - Jovana Cvijića bb, zgrada Rektorata, 2. sprat, radnim danima od 08:00-16:00 časova. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu