Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja i ulica - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan 10.06.2015.god. Elektrošumadija Kragujevac.

-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Stragari – Tanaska Rajića, ka zadruzi i Stragari – Čubura i Baćinac.

-Zbog revizije mreže u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Prnjavor, ka školi.

-Zbog provere razvoda niskog napona u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Milunke Đurić, Dr Jovana Ristića, Radničkoj, Radomira Bugarskog Bate.

-Zbog provere napajanja izvodnih polja u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Banjskih brigada, Dalmatinskih brigada, Krajiških brigada, Ive Andrića.

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Dimitrija Tucovića, Laze Marinkovića, Obilićevoj, Proleterskih brigada, Prvoslava Stojanovića, Zorana Vasića.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu