"Festival kvaliteta" u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Od 4. do 6. juna Kragujevac će ugostiti brojne domaće i stručnjake iz inostranstva na naučnom skupu "Festivalu kvaliteta".

Manifestacija će trajati tri dana, a u okviru nje će biti održane i četiri međunarodne konferencije posvećene kvalitetu. Za ovogodišnji festival kvaliteta prijavljeno je preko 250 naučnih radova sa preko 300 autora, uglavnom inostranih.

U okviru festivala kvaliteta uz međunarodnu i nacionalnu konferenciju o kvalitetu biće organizovana i konferencija o kvalitetu života. Festivalskom programu prethodiće konferencija studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

Pre svečanog otvaranja biće održana panel diskusija na temu "Od upravljanja kvalitetom do poslovne izvrsnosti", u kojoj će ulestvovati eminentni eksperti iz oblasti kvaliteta.

Pored prisustva brojnih gostiju iz inostranstva, svoje radove prezentovaće istaknuti stručnjaci iz Austrije, Portugala, Rusije, Kanade, Australije, Španije, Nemačke, Poljske, Grčke, Turske, Indije, Rumunije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu