Šansa za posao: Komtrejdova letnja škola programiranja u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Kompanija Comtrade organizuje letnju školu za mlade programere koja će se ove godine organizovati u Kragujevcu u julu mesecu od 6. do 17. jula. 

EdIT je škola koja se organizuje već deveti put, sa idejom da polaznicima omogući da u desetodnevnoj edukaciji i kroz timski rad razviju konkretan projekat u simuliranom radnom okruženju i tako steknu dodatno praktično iskustvo koje će im koristiti u budućem radu.

Tema ovogodišnje škole je " Safety Life Tracking " - Razvoj aplikacije namenjene za nadzor puteva, praćenje saobraćaja. Cilj projekta je sinhroni prikaz video snimka i pozicije na mapi preko web aplikacije. Tehnologije: . NET (backend), HTML5 i AngularJS (frontend) . Razvojno okruženje: Visual Studio 2013 . Vođenje projekta korišćenjem SCRUM metodologije.

Svi zainteresovani za učešće u školi, mogu da se prijave popunjavanjem on-line prijave.

Rok za prijavu je 25. jun za Kragujevac.

I ove godine broj polaznika je ograničen, a svi kandidati će, nakon završene selekcije, biti obavešteni o konačnim rezultatitam.

Sve troškove EdIT -a snosi Comtrade , tako da se polaznici biraju isključivo na osnovu demonstriranih znanja i veština.

Dodatne informacije o školi mogu se pogledati na zvaničnom sajtu i dobiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

izvor: comtrade.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu