FIAT: Akcija ''staro za novo'' udvostručila prodaju! - iKragujevac


Vesti

Fabrika "Fiat Krajsler Automobili Srbija" pokrenula je prodajnu akciju - reciklirajte svoje staro vozilo i ostvarite popust za kupovinu novog. Najveća ušteda je kod kupovine "Fijata 500 l", kada reciklirate automobil star preko 25 godina i tada je popust 2.500 evra. Procedura je jednostavna, a odziv građana više nego dobar. 

U ovoj akciji, kompanija iz Kragujevca daje popuste na reciklažu, ali i za zamenu automobila staro za novo koji se kreću od dve do sedam hiljada evra. U reciklažnim centrima budući kupci nemaju dodatnih troškova.

"Procedura traje do 20 minuta, vozilo mora da bude kompletno, mi ga slikamo, zatim skidamo tablice i dajemo ih vlasniku da ih odjavi. Ukoliko je on to već učinio, procedura se završava", kaže Slobodanka Stamenić iz Centra za reciklažu.

Dileri koji prodaju Fiatova vozila kažu da građani dobro reaguju na ovu akciju, prodaja je skočila duplo.

U Fabrici "Fijat Krajsler Automobili Srbija" nastavljaju sa ovom akcijom. Glavni oslonac u kampanji su prodavci "Fiata".

Ovo je akcija koju ne finasiraju ni država ni poreski obeveznici, kažu u "Fiatu". Oni žele da rasprodaju zalihe svojih automobila, ali i da podignu ekološku svest novih kupaca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu