“Karavan znanja” i u našem gradu - iKragujevac


Vesti

Mariborski DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije i agencija „Blumen grup“ organizovali su u jednom kragujevačkom restoranu predavanje o unapređenju preduzetničkih znanja i veština.

Događaj je deo akcije „Karavan znanja“, odnosno niza besplatnih predavanja o ključnim trendovima savremenog poslovanja, planiranih u periodu od 19. do 22. maja. u regionalnim centrima širom Srbije.

O tome kako opstati i biti uspešan u uslovima nestabilnog tržišta govorili su predavači sa više od 20 godina iskustva u preduzetništvu – Peđa Ašanin Gole, prof. na predmetima socijalni marketing i strateško planiranje i Nataša Pavlović-Bujas, osnivač i direktor agencije „Blumen grup“, sertifikovani konsultant Nacionalne agencije za obnovu i razvoj, i konsultant Evropske banke za obnovu i razvoj na SBS projektu (Small Business Support – podrška malim preduzećima).

Predavanju su, osim velikog broja uglednih kragujevačkih privrednika, predstavnika lokalne samouprave i udruženja preduzetnika, prisustvovali i članovi Unije poslodavaca Srbije uz čiju podršku se akcija i organizuje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu