Sutra „Otvorena vrata“ Univerziteta u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Program za srednjoškolce i studente „Otvorena vrata Univerziteta“, održaće se u ponedeljak, 18. maja 2015. godine u periodu od 16 do 18 časova na platou ispred zgrade rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu i ove godine organizuje „Otvorena vrata Univerziteta“, u ponedeljak, 18. maja 2015. godine u periodu od 16 do 18 časova na platou ispred rektorata Univerziteta u Kragujevcu (između Pravnog i Ekonomskog fakulteta).

Cilj je da se srednjoškolcima predstave mogućnosti za izbor budućeg zanimanja, a studentima – mogućnosti za nastavak školovanja na master i doktorskim studijama u okviru studijskih programa 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Posetioci će biti u prilici da na štandovima svih fakulteta od strane predstavnika fakulteta dobiju potrebne informacije, kao i dodatne štampane materijale.

Planiran je i obilazak Univerzitetske biblioteke i Galerije, a za 17 časova predviđen je i dramski nastup i koncert studenata Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu