Nagrađeni najbolji radovi kampanje “Rizici u mojoj školi“ - iKragujevac


Vesti

Danas je, proglašenjem naboljih radova i uručenjem priznanja predstavnicima škola, završena kampanja “Rizici u mojoj školi“ koju od februara meseca ove godine sprovodi kompanija FCA Srbija u saradnji sa gradom Kragujevcom i srednjim školama.

Prijem za učenike i profesore kragujevačkih srednjih škola predstavnici FCA upriličili su u prostorijama fabrike kada su proglašeni najbolji radovi.

Nagradu za prvo mesto, interaktivni projektor, dobila je Trgovinsko ugostiteljska škola “Toza Dragović“, nagradu za osvojeno drugo mesto, projektor, dobila je Medicinska škola “Sestre Ninković“, dok je nagradu za treće mesto, belu magnetnu tablu, osvojila Prva tehnička škola.

Učenicima koji su nosioci projekta nagrade je uručio Frančesko Ćanća, direktor fabrike FCA Srbija.

- Kampanje kao što je ova veoma su značajne ne samo za nas, a posebno mi je drago što su učenici imali priliku da se upoznaju sa osnovnim principima bezbednosti na radu i sa stepenom njihove važnosti. Već drugu godinu za redom uspešno realizujemo projekat a iz kvaliteta nagrađenih radova jasno se vidi da je đacima dobro preneto znanje. Imali smo veliku podršku svih srednjih škola, grada Kragujevca i lokalne zajednice – rekao je Ćanća, direktor u kompaniji FCA Srbija.

izvor/foto: kragujevac.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu