KG: Privremeni režim saobraćaja povodom dana Grada - iKragujevac


Vesti

Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove obavešatava građane da se zbog obeležavanja Đurđevadana, dana Grada Kragujevca, danas i sutra, 5. i 6. maja uvodi privremeni režim saobraćaja.

- Zbog održavanja Folklornog maratona 05.maja od 16:00 od 16:30 sati zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u ulicama Kragujevačkog oktobra (od zgrade Istorijskog arhiva Šumadije), Aleksandra Prvog Karađorđevića, 27.marta, Trg Vojvode Putnika do Trga kod Krsta.

- U sredu 6.maja, zbog održavanja "Dečijeg Đurđevdanskog karnevala" zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u ulici Kragujevačkog oktobra, između muzeja "21.oktobar" do Rudničke ulice, u vremenskom intervalu od 09:30 do 11:00 sati.

Iz istog razloga od 11:00 do 12:00 sati biće zabranjen saobraćaj u ulicama: Kragujevačkog oktobra, Aleksandra Karađorđevića, 27.marta, Trg Vojvode Putnika do Trga kod Krsta.

Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove obaveštava građane i da se, radi povećanja nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, utvđuje novi režim saobraćaja na delu saobraćajnice Desankin venac, tako što će ubuduće na potezu od parkinga muzeja "21.oktobar" do parkinga hotela Šumarice biti zabranjen saobraćaj u oba smera.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu