PRVOMAJSKI PRAZNICI U KRAGUJEVCU: Dežurne apoteke, trgovine... - iKragujevac


Vesti

Iako će većina građana prvomajski praznik provesti neradno u brojnim službama, preduzećima i trgovinama biće organizovana dežurstva. 

1. i 2. maja, Dom zdravlja Kragujevac organizovaće dežurstva u ograncima Stanovo, Bresnica i Aerodrom od 7 do 12 sati, dok će ambulanta Stragari raditi od 7 do 10 sati. Zdravstvena stanica broj 4 radiće od 7 do 12 za svoje opredeljene korisnike, a od 12 do 19 za ostalo stanovništvo.

U Službi za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog uzrasta od 7 do 19 radiće Centralni punkt u krugu Kliničkog centra. Centralni punkt u Zdravstvenoj stanici 4 biće dežuran za školsku decu.

Služba kućnog lečenja dežura od 7 do 19 časova, a Polivalentna patronažna služba od 7 do 13.30. Od 7 do 19 sati će raditi telefonsko savetovalište ''Deca Srbije''.

1. i 2. maja dežurna će biti apoteka Bubanj, koja će raditi 24 sata, a od 8 do 20 sati oba dana parznika radiće apoteke ''1.maj'' i ''29.novembar''. U Subotu 2. maja dežurne od 8 do 13 biće apoteke “Avala”, “Stanovo”, “Topola” i “Batočina”.

Vozila javnog gradskog i prigradskog prevoza, za vreme prvomajskih praznika, 1. i 2. maja, saobraćaće po redu vožnje za nedelju i državni praznik, saopšteno je iz Gradske agencije za saobraćaj.

Parkiranje se 1. i 2. neće naplaćivati, dok će 3. maja, u nedelju, ''Parking servis'' raditi uobičajeno.

Tokom praznika, Plaza centar, Roda centar i Roda market, će raditi uobičajeno

Pijačni objekti Gradskih tržnica će tokom prvomajskih praznika raditi uobičajeno.

Tokom praznika dežurna će biti pošta u Roda centru.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu