KG: Zaposlenje razlog za napad na Sašu Milenića - iKragujevac


Vesti

Funkcioner stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju Saša Milenić koji je brutalno pretučen u ponedeljak oko 19 časova u blizini Prve kragujevačke gimnazije u kojoj radi kao profesor, je na lečenju u Kliničkom centru Kragujevac, gde ga čeka operacija polomljene jagodične kosti. 

Napadač (I.V) je neposredno posle napada policiji izjavio da je motiv napada na Sašu Milenića bio zaposlenje. Prema njegovim rečima, Saša Milenić dok je bio predsednik Skupštine grada mu je obećao da će mu obezbediti radno mesto, ali to nije i učinio. Milenić je u ponedeljak posle zasedanja nastavničkog veća u Prvoj gimnaziji, na trgu ispred škole razgovarao sa kolegama, kada je u vidno alkoholisanom stanju naišao I.V., koji se sa njim pozdravio i stupio u razgovor. Nakon par minuta, I.V. je iznenada udario Milenića pesnicom u lice i šutnuo ga kada je pao na zemlju.

Ovaj gnusan napad na Sašu Milenića oštro su osudili gradonačelnik grada Kragujevca Radomir Nikolić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kao i bivši gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu