Počeli radovi sektora za održavanje JKP "Čistoće" na saniranju klizišta - iKragujevac


Vesti

Radnici sektora za održavanje ulica i saobraćajnica, javno komunalnog preduzeća "Čistoća" počeli su radove na ugroženim mestima u cilju potpunog saniranja klizišta.

Nakon obilnih padavina na saobraćajnici ka Adžinim livadama pojavila su se dva klizišta. Posao na sanaciji je otežan jer zemlje još uvek nije potpuno oceđena, što može dovesti i do ponovnog pomeranja tla.

Danas su u toku radovi na pomeranju i izmeštanju obrušene zemlje, nakog čega sledi posipanje kamenom i ravnanje preko čega će biti posut sitan tampon. Posle završetka ovih pripremnih radova najverovatnije će se pristupiti asfaltiranju saobraćajnice.

Osim klizišta u Adžinim livadama, kritično je i u Bukorovcu gde je klizište odseklo polovinu saobraćajnice. Sanaciji klizišta u Bukorovcu će se pristupiti nakon završetka trenutnih radova u Adžinim livadama.

Osim ovoga danas je rađena sanacija udarnih rupa u Bresnici u ulici Užičke republike, zatim ulici Novice Rankovića u Grošnici, kao i popravljanje behaton ploča u glavnoj ulici u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu