”Parking servis” organizuje likovni konkurs za osnovce - iKragujevac


Vesti

Javno komunalno preduzeće ”Parking servis Kragujevac” u sklopu akcije ”Bezbedno okruženje i razvoj bezbednosti mladih”, organizuje likovni konkurs za učenike osnovnih škola, u saradnji sa Policijskom upravom Kragujevac i Školskom upravom Kragujevac.

Cilj Konkursa je unapređivanje i učvršćivanje pozitivnih stavova dece o bezbednom učešću u saobraćaju, kao i dalje razvijanje saobraćajne kulture. Pravo učešća na Konkursu imaju učenici od prvog do četvrtog razreda svih Osnovnih škola iz Kragujevca.

Teme likovnih radova mogu biti:

- Saobraćajna slova
- Ja kao biciklista
- Crveno stani, zeleno kreni

Likovni radovi mogu biti izrađeni bilo kojom tehnikom i u bilo kom formatu. Moraju da sadrže lične podatke učenika, naziv Osnovne škole, kao i kontakt telefon, a  dostavljaju se u zatvorenim kovertama na adresu: JKP ”Parking servis Kragujevac”, ul.Vojislava Kalanovića bb., 34000 Kragujevac, najkasnije do 04.05.2015.godine, sa nazivom akcije ”Bezbedno okruženje i razvoj bezbednosti mladih”.

Radove koji budu učestvovali na Konkursu oceniće Komisija, a osam najuspešnijih radova biće nagrađeni dinamikom po dva najuspešnija rada iz svakog razreda.

Rezultati Konkursa će biti objavljeni najkasnije do 06.05.2015.godine, a nagrađeni učenici će naknadno biti obavešteni o mestu i vremenu svečanog uručivanja nagrada.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu