Brutalnost u Kragujevcu: U žestokoj pucnjavi ranjeni mladići - iKragujevac


Vesti

Dvojica mladića teže su ranjena, a jedan je zadobio lakše povrede u obračunu koji se dogodio u centru Kragujevca. Nemili događaj se desio noću, u ulici Kneza Mihaila, kod Pijace, o čemu je već bilo reči.

Napadači su sa fantomkama na glavama istrčali iz vozila i pucali u trojicu mladića. Obzirom na to da su im svima nišanili u noge, izgleda da je reč samo o upućivanju opomene.

Incident se dogodio na jednoj od najprometnijih kragujevačkih saobraćajnica kod glavne zelene pijace u gradu, tako da u to vreme nije bilo očevidaca. Nema sumnje da je reč o obračunu pripadnika suprotstavljenih kriminalnih grupa u gradu. Ranjeni mladići, od kojih su dvojica dvadesetdevetogodišnjaci, a jedan ima 27 godina, rade kao članovi obezbeđenja u gradskim klubovima i od ranije su poznati policiji po umešanosti u pojedina krivična dela. Napadači su pratili njihovo kretanje i u jednom trenutku stigli su automobilom do svojih meta.

Na mestu pucnjave pronađene su čaure od metaka različitih kalibara. Napadnuti momci ne žele da sarađuju s policijom. Postoji sumnja da oni znaju ko je pucao na njih, ali to ne žele da otkriju.

U Kliničkom centru je potvrđeno da su dvojica mladića zadobila prostrelne rane - jedan u potkolenicu, a drugi u natkolenicu, dok je trećeg metak samo okrznuo.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu