Otvoren konkurs za dodelu priplodnih junica - iKragujevac


Vesti

Direkcija za robne rezerve grada Kragujevca pokrenula je novi konkurs za poveravanje na čuvanje i uzgoj priplodnih junica iz gradskih robnih rezervi. 

Pravo da konkurišu imaju odgajivači goveda čije je pribivalište i poljoprivredna proizvodnja na teritoriji grada Kragujevca i koji raspolažu odgovarajućim kapacitetima za bavljenje uzgojem goveda. Tekst javnog poziva sa uslovima i potrebnom dokumentacijom za konkurisanje istaknut je na oglasnim tablama mesnih kancelarija na seoskom području kao i na sajtu grada.

Bliže informacije i obrazac zahteva mogu se dobiti u Direkciji za robne rezerve, na četvrtom spratu Doma sindikata, ulaz za Radnički univerzitet, radnim danom od 8 do 15 časova, kao i na sajtu grada. Krajnji rok za predaju zahteva i dokazne dokumetacije je 30. april 2015. godine.

Po isteku roka za prijem zahteva, Komisija za dodelu junica iz gradskih robnih rezervi obićiće sva domaćinstva koja su podnela zahtev i sačiniti rang listu, na osnovu koje će biti vršena raspodela visokosteonih junica iz gradskih robnih rezervi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu