Sutra bez struje Korićani, Drača, Petrovac... - iKragujevac


Vesti

Sutra bez struje sledeća mesta i ulice u Kragujevcu i okolini:

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seče rastinja) dana u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Korićani.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Drača.
-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Blagoveštenjskoj.
-Zbog radova u trafostanici (dolivanje ulja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Petrovac.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bresnica,ul.Milunke Đurić.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima zgrade u ul.Prvog maja br.12.

 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače. 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu