Odbornik Stevović poručio Verku: Car je go! [VIDEO] - iKragujevac


Vesti

Danas je u u Kragujevcu održana 29. po redu sednica Skupštine grada. Počela je usvajanjem Odluke o uspostavljanju saradnje između grada Kragujevca i italijanskog grada Torina, a nastavila se raspravom o izmenama Odluke o Gradskim upravama grada Kragujevca.

Žustri opozicioni odbornici i još žustriji predstavnici vladajuće koalicije su pored ovih uvodnih tačaka dnevnog reda raspravljali i o rebalansu budžeta, što je, čini se, uvek najzanimljivije.

Vrhunac današnje rasprave počeo je kada se za reč povodom ove tačke javio odbornik Srpske napredne stranke, Predrag Stevović.

Stevović je počeo izlaganje i obraćanje opoziciji svojevrsnom bajkom, s obzirom na to da su, kako je rekao, navikli da pričaju bajke dok su bili na vlasti i da samo njih i razumeju. On je bivšeg gradonačelnika uporedio sa carem a njegove najbliže saradnike sa velmožama.

Dodao je da je danas Grad potpuno devastiran, njihovom zaslugom. Para je, kako je naveo, bilo za profesionalne sportske klubove, armije partijskih poslušnika, službena putovanja i vozila ali ih nije bilo, za našu decu, vrtiće, porodilje, gradski prevoz.

Naglasio je da vlast u Kragujevcu danas ima veliku odgovornost da dokaže građanima, da nije kao oni, koji su ovaj Grad uništili.

Bivši gradonačelnik Veroljub Stevanović iz redova stranke u reosnivanju, Zajedno za Šumadiju, iako nije lično pomenut, osetivši se prozvanim zbog jasnih aluzija na njega kao Cara, javio se vidno uzbuđen da replicira Stevoviću. Rekao je da je i para i problema, kao i dugova bilo manje za vreme njegovog mandata, kao i da je ova tema ''idiotska''.

Da vam ne bismo dalje prepričavali ovu interesantnu raspravu, pogledajte video u nastavku i procenite ko je pobedio u ovom verbalnom duelu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu