KG: Sutra bez struje Bubanj, Bresnica, Grošnica... - iKragujevac


Vesti

Zbor radova, sutra bez struje sledeće ulice i naselja:

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 09.00 do 14.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Grošnica-Obadi.

-Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona dana u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Zore Radulović.

-Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09.00 do 14.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Svetliću.

-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama;Jovana Gostović,Janka Katić,Slobodana Filipović,Šarla Lubria...

-Zbog zamene mernog uređaja u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bubanj,ulica Prvog maja br.1,(prvi i drugi ulaz).

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bresnica (ul.Dimitrija Aksića,Dr.Jovana Ristić,VI bosanske,Branka Paraća).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu